HELP ONS, WORD PARTNER

PARTS onderscheidt zich met een eigenzinnige programmering. Alleen met de onmisbare steun van anderen kunnen wij als stichting onze projecten realiseren.

BELASTINGVOORDEEL

PARTS heeft een culturele ANBI status gekregen van de Belastingdienst waardoor een gift extra belastingvoordeel oplevert, zowel voor jou als voor ons.

Je mag een gift aan PARTS voor 125% aftrekken voor de inkomstenbelasting, wat in het gunstigste geval betekent dat je meer dan 60% van je gift terug krijgt. Bedrijven mogen zelfs 150% van hun bijdrage in mindering brengen voor de vennootschapsbelasting. Het belastingvoordeel is bij een periodieke gift groter dan bij eenmalige gift. Lees erover in onze rekenvoorbeelden.

partner2

GEEF EENMALIG

Met jouw gift help je PARTS op weg. Alle giften – groot of klein – zijn welkom en helpen ons dit initiatief voort te zetten.

Belastingvoordeel

Een eenmalige gift levert fiscaal voordeel op als de gift zowel € 60,- als 1% van je inkomen te boven gaat. Je mag je gift dan voor 125% aftrekken. Lees hier meer over het belastingvoordeel bij eenmalig schenken.

Als je periodiek wil schenken geniet je veel meer belastingvoordeel zonder drempels. Zie hiernaast Partner+.

Hoe werkt het?

  • Door het formulier hieronder in te vullen, bevestig je jouw PARTNERschap en kan je online de gift overmaken.
  • Je kan het bedrag ook rechtstreeks overmaken op ons rekeningnummer NL28RABO0307562689 o.v.v. van PARTS Partner en jouw naam. Stuur ons ter info een e-mail op info@partsproject.nl.
partnerplus2

Geef periodiek

Met jouw periodieke gift help je PARTS structureel verder.

Belastingvoordeel

Je schenkt vijf jaar lang een vast bedrag en geniet gedurende die vijf jaar allerlei voorrechten. Bovendien mag je 125% van het totale bedrag zonder drempel aftrekken van je inkomstenbelasting. Lees hier meer over het belastingvoordeel bij periodiek schenken.

PARTNER+
Gift van € 250,- per jaar. Besloten voorbezichtigingen en gratis catalogi.

PARTNER++
Gift van € 500,- per jaar. Als hierboven en ontvang tijdens een presentatie jouw relaties in onze ruimte.

PARTNER+++
Gift € 1000+,- per jaar. Als alles hierboven + een uniek kunstwerk naar keuze.

Mocht je andere bedragen en/of voorrechten in gedachten hebben zijn wij graag bereid mee te denken uiteraard. Laat het weten!

Hoe werkt het?

  • Door het formulier hieronder in te vullen, bevestig je jouw PARTNERschap en kan je meteen de eerste gift overmaken.
  • Je kan het bedrag ook rechtstreeks overmaken op ons rekeningnummer NL28RABO0307562689 o.v.v. van PARTS PartnerPlus en jouw naam. Stuur ons ter info een e-mail op info@partsproject.nl.

JA, IK GEEF EENMALIG

[gravityform id=”15″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]

JA, IK GEEF PERIODIEK

[gravityform id=”13″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]